Aquafeeds
Brown shrimp byproduct is a suitable ingredient for Pacific white shrimp diets
Growth and feed utilization of L. vannamei improved when brown shrimp processing remains were included in higher proportions than fishmeal.
Aquafeeds
El crecimiento y la utilización de alimento de L. vannamei mejoraron cuando se incluyeron restos de procesamiento de camarón marrón en proporciones más altas que la harina de pescado.
Aquafeeds
Growth and feed utilization of L. vannamei improved when brown shrimp processing remains were included in higher proportions than fishmeal.
Aquafeeds
En una prueba de digestibilidad, nuevas fuentes de proteínas como proteínas unicelulares mostraron el mayor potencial para dietas de camarones blancos del Pacífico.
Innovation & Investment
Homegrown Shrimp USA opened its first shrimp RAS facility in the United States in a rural community in the heart of southern Florida.
Health & Welfare
Los bioportadores de esponja pueden mantener niveles bajos de amoníaco, nitrito y sólidos en suspensión para el camarón blanco en sistemas de producción sin recambio de agua.
Aquafeeds
In a digestibility trial, novel protein sources like single-cell proteins showed the greatest potential for Pacific white shrimp diets.
Health & Welfare
Sponge biocarriers can maintain low levels of ammonia, nitrite and suspended solids for white shrimp in zero-water-exchange production systems.
Health & Welfare
La composición de la flora bacteriana de los camarones de invernaderos y acuaponía reflejó lodos biológicos predominantes frente a procesos biológicos autótrofos.
Health & Welfare
The bacterial flora composition of shrimp from greenhouses and aquaponics reflected prevailing biological sludge vs. autotrophic biological processes.
Health & Welfare
Incorporating probiotics in reduced marine meal diets can improve aquafeed efficiency and resilience against the pathogen V. parahaemolyticus.
Health & Welfare
Los dos probióticos estudiados degradaron el amoníaco in vitro y en estanques. Un campo magnético mejoró la germinación y proliferación de esporas de Bacillus in vitro.
Health & Welfare
Adding glucan and fructooligosaccharides optimally enhances growth and antioxidant activities, non-specific immunity and disease resistance of L. vannamei.
Aquafeeds
El reemplazo del 10 por ciento de la harina de pescado con harina de proteína de arroz mejora significativamente la digestibilidad, la síntesis de proteínas, la capacidad antioxidante y la resistencia a enfermedades.
Health & Welfare
Las fuentes dietéticas de fosfolípidos pueden mejorar la capacidad antioxidante de las hembras reproductoras de L. vannamei, aumentando la inmunidad contra las bacterias patógenas.
Health & Welfare
The two probiotics studied degraded ammonia in vitro and in ponds. A magnetic field improved germination and proliferation of Bacillus spores in vitro.
Aquafeeds
Un equilibrio correcto de harina de pescado y metionina en la dieta tiene un efecto crítico en el crecimiento y la eficiencia económica del camarón blanco del Pacífico.